Affaldshåndtering – også med affaldscontainer til erhvervsaffald

RTR GRUPPEN ROSKILDE er førende i Danmark inden for håndtering af erhvervsaffald. Vi kører dagligt nær Roskilde, Lejre og Jyllinge på hele Sjælland og andre geografier. Vi tilbyder ejendomsservice til affaldshåndtering, levering og afhentning af affaldscontainer til erhvervsaffald, og vi indgår gerne faste aftaler efter dine behov.

Hvad enten det drejer sig om haveaffald, byggeaffald, brændbart affald eller farligt affald, leverer vi en passende affaldscontainer. Vi har 40 års erfaring inden for håndtering af erhvervsaffald og affaldshåndtering, og vi yder konsulentbistand, f.eks. i forhold til affaldshåndtering og eventuel kontakt med myndigheder.

Erhvervsaffald - både stort og småt

Hvad enten det er mindre eller større virksomheder, der har behov for bortkørsel af erhvervsaffald og affaldshåndtering, yder vi altid vores bedste med erfarne medarbejdere og materiale i topklasse. Både håndværksmestre og storentreprenører kan være sikre på effektivitet og højt serviceniveau.

Vi har kapacitet til både små og store opgaver, og vi leverer containere af mange forskellige slags, eksempelvis en affaldscontainer til sortering af affald. Vi leverer altid i forhold til dine specifikke behov for affaldshåndtering.

Vi leverer fra dag til dag, og vi afhenter dit erhvervsaffald enten efter fast aftale om tømningsfrekvens, eller når du ringer og fortæller, at din affaldscontainer er fyldt.

Miljørigtig håndtering af erhvervsaffald med affaldscontainer

Vi servicerer såvel private som offentlige virksomheder med de bedste løsninger - både økonomisk og i forhold til miljø. Vi leverer affaldscontainer til sortering af affald, også med henblik på genbrugsmaterialer. Vi håndterer alt efter gældende regler, ligesom vi tilbyder miljørigtige løsninger til bortskaffelse af erhvervsaffald såsom farligt affald byggeaffald, haveaffald, og jord.

Få et tilbud på affaldshåndtering i dag

Som vognmandsfirma fokuserer vi på miljørigtigt arbejde, og vores lastbiler og andet materiel er altid tidssvarende. Kontakt os på telefon 46 75 75 30 eller på e-mail info@rtrgruppen.dk, hvis du vil bestille en affaldscontainer til dit erhvervsaffald og affaldshåndtering i Roskilde og omegn.

​​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RTR GRUPPEN ROSKILDE

RTR Gruppen - RTR A/S (Renovations Transport Roskilde A/S) og RTR Kloakservice ApS

Søndre Mellemvej 35 I 4000 Roskilde I Telefon: 46 75 75 30 I E-mail: info@rtrgruppen.dk

faktura@rtrgruppen.dk - CVR: 81205213 - 10649676