AFHENTNING AF AFFALD og bortkørsel af affald

Hos RTR Gruppen Roskilde tilbyder vi en affaldsordning for både private husstande og for virksomheder i Roskilde, Jyllinge & Lejre, samt store dele af Sjælland. Her får du affaldshåndtering i højeste kvalitet. Vi tilbyder også servicering af affaldscontainer. Vi arbejder på enhver affaldstype.

Vi har 40 års erfaring med renovation –særligt afhentning af affald og bortkørsel af affald - og vi har stor bredde i vores tilbud.

Ingen opgave er for stor, ingen for lille. Vi tilbyder løsninger til alle - lige fra storentreprenører til almindelige husstande og virksomheder, hvor serviceniveau og ekspertise altid er høj. Vi arbejder nemlig på stort og småt når der er tale om bortskafning af affald og miljøhåndtering.​

Bortkørsel af affald i containere - nu også madaffald fra erhverv

Hvad enten det drejer sig om kørsel med byggeaffald, haveaffald, papir, plast, pap, jord, grus, elektronik, så står vi for afhentning af affald, og vi behandler det altid efter gældende miljølovgivning. Vi yder konsulentbistand for både private og offentlige virksomheder - blandt andet i forhold til behandling af genbrugsmaterialer.

Vi opstiller containere efter kundens behov, og vi rådgiver altid kompetent ved bortkørsel af affald med henblik på både økonomi og miljø. Affaldssortering er en god idé for både pengepung og miljø.​

Levering af containere til afhentning af affald

Vi har et særdeles stort udbud af affaldscontainere til bortkørsel af affald, som vi leverer og afhenter efter kundens ønske. Vores containere er moderne og lette at betjene, og vi rådgiver om sortering og generel brug. Vi laver gerne faste aftaler om afhentning af affald med en bestemt tømningsfrekvens, eller vi kommer og afhenter, når du ringer og giver besked.

I Roskilde, Jyllinge og Lejre kommer vi fra dag til dag, og vi tilstræber altid det højeste serviceniveau. Kontakt til os på telefonen 46 75 75 30, send os en mail på: info@rtrgruppen.dk eller skriv til os via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud på afhentning og bortkørsel af affald.

​​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RTR GRUPPEN ROSKILDE

RTR Gruppen - RTR A/S (Renovations Transport Roskilde A/S) og RTR Kloakservice ApS

Søndre Mellemvej 35 I 4000 Roskilde I Telefon: 46 75 75 30 I E-mail: info@rtrgruppen.dk

faktura@rtrgruppen.dk - CVR: 81205213 - 10649676