Containerudlejning til private og erhverv​

​Hos RTR Gruppen Roskilde tilbyder vi containerudlejning til private og erhverv i Roskilde, Jyllinge og Lejre. Står du og mangler en container til for eksempel affald i forbindelse med renovering eller renovation, er udlejning af en container muligt hos os på hele Sjælland, samt i København. Vi udlejer affaldscontainer og andet.

Har du ikke et sted at skille dig af med dit haveaffald, og er der at tale om meget ved anlæg af ny have eller lignende, kan det optage meget af din tid at køre det på lossepladsen. Men med containerudlejning får du en mere fleksibel løsning, hvor du ikke skal tænke på pladsmangel, før du er færdig.

Leje af container til gode priser

Søger du leje af container til bortskaffelse af alle typer affald, kan det være en rigtig god løsning at gøre brug af containerudlejning. Vi tilbyder rigtig gode priser og kan levere med relativt kort varsel. Vi skræddersyr gerne et tilbud til dig, da det er forskelligt, hvor lang tid folk ønsker at leje.

Om der er at tale om containerudlejning til en uge eller mere, er helt op til dig. Vi sørger for at stille containeren lige der, hvor du har brug for den, og vi afhenter, når du ikke længere har behov for det. Om du bruger den til haveaffald eller renovation, bestemmer du helt selv.

Kontakt os for aftale og containerudlejning

Er du interesseret i leje af container, hører vi meget gerne fra dig. Lad os sammen finde en løsning, der imødekommer dine behov. Du kan kontakte os på telefon 46 75 75 30 eller på info@rtrgruppen.dk. Det er ganske uforpligtende.​

​​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RTR GRUPPEN ROSKILDE

RTR Gruppen - RTR A/S (Renovations Transport Roskilde A/S) og RTR Kloakservice ApS

Søndre Mellemvej 35 I 4000 Roskilde I Telefon: 46 75 75 30 I E-mail: info@rtrgruppen.dk

faktura@rtrgruppen.dk - CVR: 81205213 - 10649676