Entreprenørkørsel med erfarne vognmænd

​Hos RTR Gruppen Roskilde tilbyder vi professionel entreprenørkørsel med erfarne vognmænd i blandt andet Roskilde, Jyllinge og Lejre men har også kunder på hele Sjælland og i København. Vi har blandt andet speciale i levering og transport af byggematerialer, sten, grus, jord og sand, samt meget andet, der ligger inden for vores felt.

Vores opgaver kan også bestå i afhentning af byggeaffald, overskydende jord- og haveaffald, og vi kan levere og afhente med kort varsel. Har du brug for hjælp til hejsning af byggematerialer som teglspær til byggeri og montage, er det også en opgave, vi kan tage os af. Hvad angår entreprenørkørsel kan vi også køre kranbil, der rækker fra 10 til 16 meter med og uden grab.

Kompetent entreprenørkørsel med fokus på kundens behov

Når det kommer til anlæg og byggeri, er der altid behov for levering og bortkørsel af mange forskellige byggematerialer. I og med at vi er en yderst erfaren virksomhed med speciale i entreprenørkørsel, har vi fokus på dine ønsker, krav og behov og kan hjælpe med alle typer vognmandskørsel.

Har du brug for professionel entreprenørkørsel til en enkeltstående opgave, eller taler vi om faste aftaler? Vi gør ikke forskel på kunder og leverer altid god service uanset størrelsen på opgaven. Men har du behov for en fast aftale, skræddersyr vi gerne til dig, så den passer til dig og din virksomhed.

Kontakt os for nærmere aftale

Vil du høre mere om vores priser på entreprenørkørsel eller have os til at hjælpe på et projekt, kan du kontakte os ganske uforpligtende på telefon 46 75 75 30 eller på info@rtrgruppen.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.​

​​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RTR GRUPPEN ROSKILDE

RTR Gruppen - RTR A/S (Renovations Transport Roskilde A/S) og RTR Kloakservice ApS

Søndre Mellemvej 35 I 4000 Roskilde I Telefon: 46 75 75 30 I E-mail: info@rtrgruppen.dk

faktura@rtrgruppen.dk - CVR: 81205213 - 10649676