KLOAKSERVICE med SLAMSUGER​

DØGNBETJENT VAGTTELEFON: 46 75 75 30

RTR Kloakservice tilbyder alt inden for vedligeholdelse og slamsugning i forbindelse med kloakering samt tv-inspektion. Vi har 25 års erfaring på området inden for kloakarbejde: vi er veluddannede, og vores materiel er i topklasse. Vi kører på hele Sjælland og i København.

Vi er et kloakfirma med døgnservice og klarer hurtigt akutte problemer – vi garanterer, at vi kommer inden for maksimalt tre timer til de akutte opgaver nær Roskilde, Lejre og Jyllinge. Samtidig tilbyder vi faste serviceaftaler, eksempelvis tømning af brønde, tanke og fedtudskillere.

Alsidig og kompetent kloakservice

For RTR Kloakservice er ingen opgave for stor, ingen for lille. Vi klarer alt fra tømning af vejbrønde med vores slamsuger til en stoppet køkkenvask. Vi er fleksible, udfører altid ordentligt arbejde, og har stor bredde i vores tilbud.

Vi garanterer, at vi kommer inden for maksimalt tre timer til akutte opgaver i nærområdet. Efter endt arbejde rydder vi op efter os. Er problemet med kloakeringen ikke lige til at få øje på, bruger vi kamera og laver TV-inspektion, for at finde frem til fejlen.

Således arbejder vi efter vores motto: effektivitet, ordentligt arbejde, høj service.

Ring til din slamsuger for et gratis tilbud

Vores kloakservice dækker både private og erhverv. Restaurationsbranchen benytter os blandt andet til at tømme fedtudskillere, og ved diverse arrangementer opstiller vi mobile toiletter og tømmer samletanke med vores slamsuger.

For private foretager vi også rodskæringer ved blokerede kloakrør, vi udfører slamsugning med vores slamsuger, tømmer tanke og meget andet. RTR Kloakservice holder aftaler, og vi leverer altid et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os på telefon 46 75 75 30 eller send en besked via kontaktformularen. Vi giver gerne råd og uforpligtende tilbud, hvis du har brug for kloakservice.​

​​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RTR GRUPPEN ROSKILDE

RTR Gruppen - RTR A/S (Renovations Transport Roskilde A/S) og RTR Kloakservice ApS

Søndre Mellemvej 35 I 4000 Roskilde I Telefon: 46 75 75 30 I E-mail: info@rtrgruppen.dk

faktura@rtrgruppen.dk - CVR: 81205213 - 10649676