KLOAKMESTER TILBYDER KLOAKSERVICE - SLAMSUGER & TØMNING AF TANKE MED MERE

DØGNBETJENT VAGTTELEFON: 46 75 75 30

RTR Kloakservice tilbyder alt inden for vedligeholdelse, rengøring, slamsugning med slamsuger og reparation i forbindelse med kloakering samt tv-inspektion. Som autoriseret kloakmester har vi 25 års erfaring på området inden for kloakarbejde: vi er veluddannede, og vores materiel er i topklasse.

Vi er et kloakfirma med døgnservice og klarer hurtigt akutte problemer – vi garanterer, at vi kommer inden for maksimalt tre timer til de akutte opgaver nær Roskilde, Lejre og Jyllinge. Samtidig tilbyder vi faste serviceaftaler, eksempelvis tømning af brønde, tanke og fedtudskillere.

Alsidig og kompetent kloakservice af autoriseret kloakmester

For RTR Kloakservice er ingen opgave for stor, ingen for lille. Vi klarer alt fra tømning af vejbrønde med vores slamsuger til en stoppet køkkenvask. Vi er fleksible, udfører altid ordentligt arbejde, og har stor bredde i vores tilbud.

Vi garanterer, at vi kommer inden for maksimalt tre timer til akutte opgaver i nærområdet. Efter endt arbejde rydder vi op efter os. Er problemet med kloakeringen ikke lige til at få øje på, bruger vi kamera og laver TV-inspektion, for at finde frem til fejlen.

Således arbejder vi efter vores motto: effektivitet, ordentligt arbejde, høj service.

Vi rykker ud med vores slamsuger til private og erhverv

Vores kloakservice dækker både private og erhverv. Restaurationsbranchen benytter os blandt andet til at tømme fedtudskillere, og ved diverse arrangementer opstiller vi mobile toiletter og tømmer samletanke med vores slamsuger.

For private foretager vi også rodskæringer ved blokerede kloakrør, vi udfører slamsugning med vores slamsuger, tømmer tanke og meget andet. RTR Kloakservice holder aftaler, og vi leverer altid et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os på telefon 46 75 75 30 eller send en besked via kontaktformularen. Vi giver gerne råd og uforpligtende tilbud, hvis du har brug for en autoriseret kloakmester.​

​​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RTR GRUPPEN ROSKILDE

RTR Gruppen - RTR A/S (Renovations Transport Roskilde A/S) og RTR Kloakservice ApS

Søndre Mellemvej 35 I 4000 Roskilde I Telefon: 46 75 75 30 I E-mail: info@rtrgruppen.dk

faktura@rtrgruppen.dk - CVR: 81205213