TV INSPEKTION - LOKALISERING AF PROBLEM OG DOKUMENTATION

Har du problemer med kloakken eller har du mistanke om skade eller fejl på denne?

​Lokalisér problemet med en TV inspektion.

En TV inspektion afslører bl.a. om der er huller eller utætheder i kloakken. Er der rødder som er brudt igennem røret, så der skal udføres en rodskæring, sidder der aflejringer som stopper kloakken, skal dette spules væk, er der utætte samlinger skal disse udbedres og er der rotter i kloakken, skal disse bekæmpes.

Vi står altid til rådighed med råd og vejledning, således at du kan få udberedet skaden på den rigtige og bedste måde 1.gang.

Uanset hvad du har brug for at få undersøgt, så har vi udstyret til at udføre TV inspektion i alle typer kloaksystemer.​

Vi har mange års erfaring med TV inspektion

Vi har stor erfaring og er uddannede i at foretage TV inspektion på alle typer af kloakrør og stikledninger. Dette sikre dig, sammen med de nyeste udstyr, en høj kvalitet, hvilket er nødvendigt i forhold til dokumentation overfor f.eks. forsikringsselskabet eller videre brug i forhold til evt. reparationsarbejde.

Såfremt du ønsker sender vi TV inspektionen på et USB stik eller CD rom. Optagelsen vil du have 2 arbejdsdage efter vi har været hos dig.

Kontakt os for mere information og/eller tilbud

​​Send os en besked

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RTR GRUPPEN ROSKILDE

RTR Gruppen - RTR A/S (Renovations Transport Roskilde A/S) og RTR Kloakservice ApS

Søndre Mellemvej 35 I postboks 305 I 4000 Roskilde I Telefon: 46 75 75 30 I E-mail: info@rtrgruppen.dk

faktura@rtrgruppen.dk - CVR: 81205213