Kranbil med grab til alle former for krankørsel​

Har du brug for en kranbil til en vognmands opgave, kører vi hos RTR Gruppen Roskilde primært i Roskilde, Jyllinge og Lejre, men hjælper dig gerne på hele Sjælland. Vi er en erfaren og kompetent vognmandsforretning med speciale i krankørsel med grab og alle former for krankørsel på særligt byggepladser.

Gennem årene har vi hjulpet mange forskellige kunder i alle størrelses ordener med transport af byggematerialer som grus, sand og jordaffald. Du kan leje os til krankørsel på en enkeltstående opgave eller til et fast samarbejde, hvor du har brug for en kranbil eller en blokvogn til opgaven.

Kran med grab med en rækkevidde på op til 22 meter

Med en kranbil, der er udstyret med en grab, får du flere muligheder i forhold til de opgaver, der kan udføres. Vi har en kranbil, der har en rækkevidde op til 22 meter, hvor denne kan anvendes til montering af for eksempel teglspær, hvor der kræves noget højde på kranen.

Står du og mangler hjælp på byggepladsen til bortkørsel af affald og deslige, vil vi gerne hjælpe til. Vi kan træde til med kort varsel og har altid fokus på dine behov. Du kan regne med os, at vi afhenter og leverer til den aftalte tid, og ikke mindst til den aftalte pris.

Få et godt tilbud på krankørsel og andet kranarbejde

Vil du have et uforpligtende tilbud på kranarbejde med en kran med eller uden grab? Så kontakt os for en konkret pris på telefon 46 75 75 30 eller på info@rtrgruppen.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med krankørsel på Sjælland og i København.​​

​​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RTR GRUPPEN ROSKILDE

RTR Gruppen - RTR A/S (Renovations Transport Roskilde A/S) og RTR Kloakservice ApS

Søndre Mellemvej 35 I 4000 Roskilde I Telefon: 46 75 75 30 I E-mail: info@rtrgruppen.dk

faktura@rtrgruppen.dk - CVR: 81205213 - 10649676