Om os

DØGNBETJENT VAGTTELEFON: 46 75 75 30

Om os

Affaldshåndtering, vognmandskørsel og kloakering

Renovations Transport Roskilde A/S har over 40 års erfaring med affaldshåndtering og vognmandskørsel og er i dag en af landets førende og mest velkonsoliderede virksomheder indenfor dette. Vi levere containere og affaldsløsninger på hele Sjælland.

Renovations Transport Roskilde A/S er en kompetent partner på spørgsmål om affald – hvad enten det drejer sig om håndtering, sortering eller lovgivningsmæssige spørgsmål. Med råd og vejledning fra Renovations Transport Roskilde A/S har både private, offentlige og erhvervsvirksomheder et solidt fundament til en økonomisk og miljørigtig affaldshåndtering.

Vores søsterselskab

Søsterselskabet RTR Kloakservice ApS har over 25 års erfaring med afhjælpning af kloakproblemer. Her er vi din kompetente og erfarne partner ved alle typer af kloakproblemer og spørgsmål. Vi løser opgaver både for private, offentlige og erhvervsvirksomheder – For os er ingen opgave for lille og ingen opgave for stor.

I begge selskaber anvender vi som led i den løbende fokusering på miljø og arbejdsmiljø kun de nyeste lastbiler med den laveste emission.

Vi har hele tiden fokus på miljø. Ligeledes indgår alt materiel i et forebyggende vedligeholdelses-program, der sikrer at containerne er tidsvarende og lette at betjene. Dette, kombineret med løbende efteruddannelse af medarbejderne sikrer, at Renovations Transport Roskilde A/S og RTR Kloakservice altid har fokus på at levere branchens bedste service.

Vi løser alle opgaver indenfor affaldshåndtering, containerkørsel, kran/grab opgaver, jord/grus/sten kørsel og kloakservice.

Kontakt os gerne på telefon 46 75 75 30 eller e-mail: info@rtrgruppen.dk., hvis du har spørgsmål til vores arbejde eller hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud.

Medarbejdere på kontoret

Direktør og vognmand
  • Gregers Højme

    Adm. direktør
    – Vognmand

Salgschef
Kørselsleder
Kørselsassistent
Fakturering