TV INSPEKTION - LOKALISERING AF PROBLEM OG DOKUMENTATION

Har du problemer med kloakken eller har du mistanke om skade eller fejl på kloak eller rør?

Så lLokalisér problemet med en TV inspektion.

En TV inspektion afslører bl.a. om der er huller eller utætheder i kloakken. Er der rødder som er brudt igennem røret, så der skal udføres en rodskæring, sidder der aflejringer som stopper kloakken, skal dette spules væk, er der utætte samlinger skal disse udbedres og er der rotter i kloakken, skal disse bekæmpes.

Vi står altid til rådighed med råd og vejledning, således at du kan få udbedret skaden på den rigtige og bedste måde 1.gang.

Uanset hvad du har brug for at få undersøgt, så har vi udstyret til at udføre TV inspektion i alle typer kloaksystemer.​

Vi har mange års erfaring med TV inspektion

Vi har stor erfaring og er uddannede i at foretage TV inspektion på alle typer af kloakrør og stikledninger. Dette sikrer dig, sammen med de nyeste udstyr, en høj kvalitet, hvilket er nødvendigt i forhold til dokumentation overfor f.eks. forsikringsselskabet eller videre brug i forhold til evt. reparationsarbejde.

Såfremt du ønsker sender vi TV inspektionen på et USB stik eller i Dropbox. Optagelsen vil du have 2 arbejdsdage efter vi har været hos dig.

Ring og få et gratis tilbud

Kontakt os for mere information og/eller tilbud på kloak-tv. og send en besked via kontaktformularen. Vi giver gerne råd og uforpligtende tilbud, hvis du har brug for kloakservide.​ Du er også altid velkommen til at ringe på 46 75 75 30 eller sende en e-mail til info@rtrgruppen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

​​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RTR GRUPPEN ROSKILDE

RTR Gruppen - RTR A/S (Renovations Transport Roskilde A/S) og RTR Kloakservice ApS

Søndre Mellemvej 35 I 4000 Roskilde I Telefon: 46 75 75 30 I E-mail: info@rtrgruppen.dk

faktura@rtrgruppen.dk - CVR: 81205213 - 10649676